+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Buly Aréna Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 25 recenzí

  • Personál

    94%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    94%
  • Pohodlí

    88%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Szymon Łakota

jednotlivec, 1.4.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel jest bardzo ładny, miła obsługa, serdecznie Polecam Szymon Łakota

  • Nieco dziwny przebieg miała sytuacja w restauracji, kiedy to w Pana kelnera przez przypadek wpadł klient restauracji (prawdopodobnie Słowak) i przez przypadek stłukło się szkło. Na tą sytuację kelner zareagował bardzo ostro podszedł do baru i rzucił tacą do zlewu. Myślę, że jego zachowanie nie było adekwatne do sytuacji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 28.2.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Katarina Schimunek

jednotlivec, 23.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 16.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Jednání personálu,parkoviště pro vozíčkáře a všude příjemný interier ve sportovním duchu ,což mě moc potěšilo,protože i já před úrazem sportoval a pak i na vozíku ,jsem znova začínal před mnoha lety nedaleko od vašeho hotelu v R'U Chuchelná.

  • Jelikož jsem vozíčkář , měl jsem bezbarierový pokoj ke kterému bych měl pár připomínek.1.Lůžko nemělo z boku dostatek místa abych tam mohl vjet vozíkem/je potřeba min 70cm/ 2.Lůžko by mělo mít výšku k horní hraně matrace 50cm +/-/3cm zde bylo asi 45cm .3.V koupelně WC + madla jsou o.k /jen je třeba dávat pozor na upevnění prkénka,aby nejezdilo na bok. Sedátko pro sprchování by měla být 47cm, ale zde chybí madla jaké jsou u WC.Poslední připomínka je k zrcadlu u umyvadla,kde se sedící vůbec nevidí./Jsou na klápěcí zrcadla,nebo delší,které začíná níže.Tyto připomínky nemyslím ve zlém,ale je škoda,když je vše ostatní moderní a bezvadné tak tyto maličkosti vozíčkáři ztrpčují pobyt.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 12.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Motusova

dospělý pár, 11.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 13.4.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Personál jako vždy perfektní. Ubytovaný může využít bazén, saunu a fitko.

  • Pokoj bez zrdcadla, stroze vybavený (např. skříně bez dvířek), pokoj bez fénu /tříhvězdičkový/. První den pouze servírovaná snídaně. Restaurace mírně podražila....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 17.3.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • vysoká hlučnost po celou noc na pokoji - Vzduchotechnika z venčí nebo něco podobného

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 16.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivo Müller

dospělý pár, 10.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • VELMI POZITIVNÍ A KRÁSNÉ

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Hejkal

rodina se staršími dětmi, 13.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Daniel Novák

jednotlivec, 5.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Fakt jsme byl překvapen kvalitou ubytování, palec nahoru, naprostý luxus. Určitě se brzy v hotelu znovu ubytuji a využiji všechny možnosti co sportovní komplex nabízí.:-) Určitě by to bylo zajímavé i pro rodinu z důvodu existence aquaparku.

  • Jedinou výhradu jsem měl u snídaně, kde nebyla k dispozici zelenina typu rajče,okurek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Piotr Ciba

skupina přátel, 24.11.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Bardzo miła obsługa i jak na taki komfort hotelu niewygórowana cena polecam.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 23.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jiří

jednotlivec, 18.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

skupina přátel, 14.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Chyběla polička v koupelně na odložení věcí, nebyl fén, případně zrcadlo v předsíni a židle v pokoji.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

mladý pár, 27.7.2012

Polski

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

- Marek

jednotlivec, 18.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ondrej Strouf

jednotlivec, 1.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Ludvík Bedřich

rodina s malými dětmi, 10.6.2011

Uh. Hradiště Česká Republika

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.