+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Buly Aréna Отзывы

рейтинг отеля

93%
идеальный

by 27 reviews

  • Персонал

    94%
  • Чистота

    96%
  • Оборудование

    94%
  • Комфорт

    89%
  • Соотношение цена / качество

    89%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Marie

Семья с маленькими детьми, 4.8.2017

Doubrava Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Chybí malé ledničky na pokoji a klimatizace na pokojích

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 28.6.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Szymon Łakota

одинокий путешественник, 1.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Hotel jest bardzo ładny, miła obsługa, serdecznie Polecam Szymon Łakota

  • Nieco dziwny przebieg miała sytuacja w restauracji, kiedy to w Pana kelnera przez przypadek wpadł klient restauracji (prawdopodobnie Słowak) i przez przypadek stłukło się szkło. Na tą sytuację kelner zareagował bardzo ostro podszedł do baru i rzucił tacą do zlewu. Myślę, że jego zachowanie nie było adekwatne do sytuacji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 28.2.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Katarina Schimunek

одинокий путешественник, 23.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 16.10.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Jednání personálu,parkoviště pro vozíčkáře a všude příjemný interier ve sportovním duchu ,což mě moc potěšilo,protože i já před úrazem sportoval a pak i na vozíku ,jsem znova začínal před mnoha lety nedaleko od vašeho hotelu v R'U Chuchelná.

  • Jelikož jsem vozíčkář , měl jsem bezbarierový pokoj ke kterému bych měl pár připomínek.1.Lůžko nemělo z boku dostatek místa abych tam mohl vjet vozíkem/je potřeba min 70cm/ 2.Lůžko by mělo mít výšku k horní hraně matrace 50cm +/-/3cm zde bylo asi 45cm .3.V koupelně WC + madla jsou o.k /jen je třeba dávat pozor na upevnění prkénka,aby nejezdilo na bok. Sedátko pro sprchování by měla být 47cm, ale zde chybí madla jaké jsou u WC.Poslední připomínka je k zrcadlu u umyvadla,kde se sedící vůbec nevidí./Jsou na klápěcí zrcadla,nebo delší,které začíná níže.Tyto připomínky nemyslím ve zlém,ale je škoda,když je vše ostatní moderní a bezvadné tak tyto maličkosti vozíčkáři ztrpčují pobyt.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 12.10.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Motusova

Пожилые пары, 11.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 13.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Personál jako vždy perfektní. Ubytovaný může využít bazén, saunu a fitko.

  • Pokoj bez zrdcadla, stroze vybavený (např. skříně bez dvířek), pokoj bez fénu /tříhvězdičkový/. První den pouze servírovaná snídaně. Restaurace mírně podražila....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 17.3.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • vysoká hlučnost po celou noc na pokoji - Vzduchotechnika z venčí nebo něco podobného

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 16.10.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivo Müller

Пожилые пары, 10.10.2015

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • VELMI POZITIVNÍ A KRÁSNÉ

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Hejkal

Семья со взрослыми детьми, 13.8.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Daniel Novák

одинокий путешественник, 5.3.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Fakt jsme byl překvapen kvalitou ubytování, palec nahoru, naprostý luxus. Určitě se brzy v hotelu znovu ubytuji a využiji všechny možnosti co sportovní komplex nabízí.:-) Určitě by to bylo zajímavé i pro rodinu z důvodu existence aquaparku.

  • Jedinou výhradu jsem měl u snídaně, kde nebyla k dispozici zelenina typu rajče,okurek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Piotr Ciba

Группы друзей, 24.11.2013

Polski

  • Overall rating
98 %
  • Bardzo miła obsługa i jak na taki komfort hotelu niewygórowana cena polecam.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

Молодая пара, 23.6.2013

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jiří

одинокий путешественник, 18.4.2013

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

Группы друзей, 14.10.2012

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Chyběla polička v koupelně na odložení věcí, nebyl fén, případně zrcadlo v předsíni a židle v pokoji.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

Молодая пара, 27.7.2012

Polski

  • Overall rating
74 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

- Marek

одинокий путешественник, 18.4.2012

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.